Winkel Weesp

Meer zicht op de kleding en de paskamers, dat was de opdracht bij de herinrichting van deze damesmodewinkel. De afrekenunit werd vernieuwd en verplaatst waardoor het overzicht in de winkel optimaal verbeterde.

Er is meer ruimte ontstaan voor accessoires. De klant heeft een centrale plek om af te rekenen en kan er genieten van een drankje.

Een grote wandkast achter de balie en een aantal trendy poefjes zijn nu het centrale punt in de winkel. De witte pilaren werden bekleed met spiegelpanelen, die voor reflectie zorgen.

De kleurstelling van de wanden en het nieuwe meubilair werd aangepast aan de bestaande inrichting. Wisseling van de collectie zorgt elk seizoen voor een nieuwe look.

Meer intieme hoekjes inspireert de klant en de winkel lijkt hierdoor groter. Met medewerking van Reese Interieurbouw en Botman Comfort.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *